» » Anke & Lena

Anke & Lena

Geplaatst in: Blog | 0

Mede door een opdracht van Fotogroep Weert ben ik aangezet om een plan waar ik al een tijdje mee in mijn hoofd rondliep uit te gaan werken.
Met het thema “Actualiteiten in Zwart/Wit” ben ik aan de gang gegaan en heb ik met de 2 modellen Anke en Lena Symons en MUA Macha Verhoeven deze fotoreportage uitgewerkt.

Voor deze fotoshoot hebben we op voorhand een flinke serie kranten verzameld zodat we een achterwand van kranten konden voorzien.
Vervolgens zijn we aan de slag gegaan om Anke en Lena in een jurk van kranten te zetten. Met de nodige hulp van familie wisten we op een paar uur tijd een mooi resultaat hierin te realiseren.

Handig is het al zeker als dan ook nog een van de modellen kapster is, in dat geval vullen een mua en kapster elkaar mooi aan ontstaat er iets waar je alleen maar tevreden van kunt worden als fotograaf.

De eerste opstelling die we gebruikte was enkel en alleen een opstelling met een kleine fitting als verlichting. Bij de volgende opstellingen hebben we gebruik gemaakt van een beautydish icm. een speedlight.
Het uiteindelijke resultaat qua foto’s was voor mij ook absoluut wat ik in gedachte had.

Tijdens de ledenavond van Fotogroep Weert werd dit nog eens onderstreept en werd mijn foto dan ook verkozen tot foto van de maand.
Uiteraard ben ik blij met deze eervolle vermelding.

Uiteindelijk heb ik zelf gekozen om op mijn eigen website toch kleur te verwerken aangezien ik dit toch mooier vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + vijf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.