Herfst 2016
Home » Blog » Herfst 2016

Herfst 2016

De herfst is weer ruim aangebroken en de afgelopen weken is de natuur zich weer volop in de herfstkleuren aan het zetten.
Met een paar ontzettend mooie fotografeer dagen was het dan ook de gelegenheid om op pad te gaan en links en rechts de herfst in beeld te gaan brengen.

Sinds enkele jaren is de Hoegne in de Belgische Ardennen een van de plekken waar ik dan graag naar toe wil gaan in de herfst.
Het snelstromende water in de Hoegne in combinatie met de warme herfstkleuren in de bomen geven voor mij het ultieme herfstgevoel.

Daar is dit jaar ook de Ninglinspo bij gekomen.
Vandaar dat ik dan ook twee dagen er voor uit getrokken heb om beide snelstromende riviertjes te bezoeken.

Aangezien ik in het voorjaar de Ninglinspo al had bezocht en wel onder de indruk was van de omgeving daar ben ik daar dan ook begonnen met fotograferen.
Helaas stond het water erg laag en was dit niet zo spectaculair zoals ik in het voorjaar tegen was gekomen. Daarbij stonden de meeste bomen zeker nog niet in hun mooiste herfstkleuren.
Een gesprek met een andere fotograaf leverde de informatie op dat de Hoegne er beter bij lag. Dus de beslissing om de volgende dag naar de Hoegne te verkassen was dan ook voor de hand liggend.

De Hoegne stond er absoluut mooi bij, de waterstand was een stuk hoger en de herfstkleuren waren ruimschoots aanwezig.
Ik heb me uiteindelijk hier ook een leuke dag vermaakt op fotografie gebied.

Een weekje later heb ik het Sparrenrijk in Esch bezocht. In de Ardennen was ik eigenlijk weinig tot geen interessante paddenstoelen tegengekomen.
Reden dus om die eens dichter bij huis te gaan zoeken en de herfst in de vorm van paddenstoelen vast te leggen.
In eerste instantie leek dit niet echt succesvol, tot ik van mijn pad afweek waar ik uiteindelijk een aantal mooie exemplaren vond die ook nog in een mooie omgeving stonden.

Herfst 2016 heeft mij in ieder geval een aantal mooie foto’s opgeleverd die vanaf nu dan ook te bestellen zijn op bijvoorbeeld Xpozer
Heeft u interesse in een van de afbeeldingen, dan kunt deze bij mij bestellen op het gewenste formaat en bezorgt u zich zelf een mooie herfstfoto voor aan de muur!

  1. Mooie Fotoserie Ruud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 3 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.