Met XPozer levert Ruud Engels | Photography een 100% Nederlands product op gebied van foto afdrukken. Een ware eye catcher voor aan uw muur, een must see voor uw familie en vrienden van uw meest fantastische foto’s die u door Ruud Engels | Photography heeft laten maken!

XPozer is een fotofolie waarbij uw foto in HD kwaliteit haarscherp en perfect strak worden gepresenteerd.
De XPozer fotofolie haalt de maximale details uit uw foto’s en door het fine-art afdrukproces kan met een groot kleurbereik ervoor gezorgd worden dat de afdruk overeenkomt met de originele foto.
Doordat de fotofolie ontspiegeld is, heb je geen last van reflecties bij lichtinval, de gladde oppervlakte van de fotofolie zorgt er nog eens voor dat foto’s geen scherpte verliezen.

Waar andere beelddragers kwaliteitsverlies hebben door reflecties van licht, of scherpte verliezen door de doekstructuur zoals bij bijvoorbeeld canvas, blijft uw foto op XPozer haarscherp.

XPozer Vergelijkingsfoto

Innovatief ophangsysteem

Met het innovatieve ophangsysteem van XPozer blijft de foto optimaal strak opgespannen. Het veersysteem in het ophangsysteem zorgt er voor dat de foto bij wisselende temperaturen of luchtvochtigheid optimaal strak blijft opgespannen waardoor uw foto maximaal tot zijn recht komt bij u aan de muur.

Door het ophangsysteem komt uw foto “vrij” van de muur waardoor er een prachtige slagschaduw om uw foto tevoorschijn komt.
Het ophangsysteem kan met behulp van een meegeleverde ophangbeugel opgehangen worden zodat er niets zichtbaar is van de ophanging. Maar u kunt ook dmv. een koordsysteem uw XPozer foto ophangen, hierdoor hoeft u niet op te boren in uw muur.

Verdere voordeel van het ophangsysteem is dat een foto van het zelfde formaat zelf kunt vervangen! Met andere woorden, u schaft eenmalig een ophangsysteem van een bepaald formaat aan en wilt u een andere foto, dan hoeft u in de toekomst alleen maar de fotofolie met de nieuwe foto aan te schaffen!
De fotofolie laat zich uitstekend oprollen en deze kunt u dan in de bewaardoos van XPozer bewaren om deze op een later moment nog altijd een keer te kunnen wisselen van foto, zo heeft u met regelmaat iets “nieuws” aan de muur hangen!

 

Elke foto wordt bij XPozer door een professional bekeken en hier worden twee opties voor geboden.

Basis Service

Iedere foto wordt gecontroleerd op resolutie en hiermee beoordeeld of deze geschikt is om op XPozer te vergroten.
Mocht er iets niet in orde zijn, dan wordt dit gemeld en uitleg gegeven wat er niet in orde is. U krijgt dan de gelegenheid om een nieuwe foto aan te leveren. Uiteraard zorgt Ruud Engels | Photography hier op voorhand al voor zodat er geen vergissingen gemaakt worden.

Foto Optimalisatie Service

Vaak blijkt dat er tijdens het vergroten van een foto nog meer uit een foto gehaald kan worden door er nog eens nader na te kijken en e.e.a. aan te passen.
Daarom biedt XPozer de Foto Optimalisatie Service aan (*bij foto’s vanaf €20,00). Hierdoor wordt gegarandeerd het maximale resultaat uit uw foto gehaald alvorens deze op XPozer afgedrukt wordt.
U kunt hierbij denken aan witbalans correctie, contrast en belichting, huidtintcorrectie, ruis verwijderen, verscherpen en nog tal van andere fototechnische zaken.

XPozer Foto optimalisatie

XPozer duur?

Nee in tegenstelling tot vele andere afdrukmaterialen is XPozer zeker niet duur en krijgt u een goede prijs kwaliteitsverhouding voor uw XPozer.
U heeft al een XPozer compleet met ophangsysteem vanaf €35,00 (40x40cm)!!!

Welk formaat Xpozer?

Uit ervaring van klanten is gebleken dat zij aanraden om de breedte van het interieurstuk (bv bank, eetkamertafel, bed, kast) te nemen als uitgangspunt voor de breedte van de foto. Je kunt ook door meerdere foto’s naast elkaar te plaatsen een heel creatief mooi, indrukwekkend resultaat krijgen. Als er geen interieurstuk onder de foto staat, dan wordt aangeraden om minstens een hoogte van 80 cm te nemen.

Wat is het beste formaat?
boven bankformaten groter dan 100cm breedte of meerdere kleinere formaten
boven eetkamertafelformaat rond de 100cm breedte
gang / hal / trapoverloopmeerdere kleinere formaten achter elkaar voor meer ruimtelijk effect
boven bedformaten groter dan 100cm of meerdere kleinere formaten
vrijhangendformaten hoger dan 80cm

Heeft u interesse of vragen over XPozer, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Ruud Engels | Photography via het contactformulier. Ik beantwoord graag uw vragen en sta u graag van dienst bij het bestellen van uw XPozer!