Onlangs ben ik u van dienst geweest op gebied van fotografie. Het kan zijn dat ik voor u heb mogen fotograferen, of dat u een cursus, workshop of een lezing heeft gevolgd.

Ik wil mij graag telkens zien te verbeteren en dat kan alleen als ik uw mening mag ontvangen. Bent u tevreden over wat ik u heb mogen betekenen dan is dat helemaal top. Maar heeft u verbeterpunten waarmee ik mijzelf kan verbeteren, dan hoor ik dat ontzettend graag!

Daarom wil ik u vragen om een review te schrijven, die ik ook op de website plaats.

Ik ben erg benieuwd naar uw mening en wil u alvast bedanken voor de genomen moeite om deze review te schrijven.


HEY HALLO!
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF VOOR INTERESSANTE NIEUWTJES!

Meld je aan om geregeld updates te krijgen van
Ruud Engels | Photography

We spammen niet! Je kunt je altijd afmelden voor een nieuwsbrief