E-MAIL HEEFT TIJDELIJK NIET GEWERKT

Helaas ben ik er vandaag achter gekomen dat de e-mail formulieren die op de website staan niet naar behoren hebben gewerkt.

Vanuit het contactformulier en de inschrijfformulieren voor workshops en cursussen zijn geen e-mails verstuurd. Dit technische probleem heeft zich voorgedaan tussen 3 februari t/m 14 februari.

De kans bestaat dat ik hierdoor uw e-mail niet binnen heb gekregen en dat ik deze niet heb beantwoord. Dat is ontzettend onhandig en zeker niet wenselijk als mensen zich in willen schrijven voor een workshop of een cursus.

Inmiddels is het technische probleem opgelost en worden e-mails weer verstuurd en komen ze ook weer in mijn inbox terecht.

Heeft u in de periode tussen 3 februari t/m 14 februari een inschrijfformulier ingevuld of een vraag gesteld via het contactformulier op deze website? Dan wil ik vragen om het inschrijfformulier of contactformulier nogmaals in te vullen. Zodra ik uw e-mail ontvang, zal ik deze met voorrang behandelen.

Heb je vragen over fotografie, of wil je je inschrijven voor een workshop of cursus, stuur mij dan gerust een bericht. Ik kijk uit naar jullie e-mails!

Mijn oprechte excuses voor het ongemak en graag zie ik uw e-mails weer tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Ruud Engels | Photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *