LENTE WANDELING KAMPINA

Op zondag 7 april 2024 staat de eerste Lente Wandeling in de Kampina gepland. Ruud Engels | Photography neemt jou mee in dit prachtige stukje natuur rondom Boxtel.

Lente Wandeling

Eigenlijk spreekt voor zich. We gaan in een ontspannen sfeer, wandelen en fotograferen in Natuurgebied De Kampina. De natuur begint tot leven te komen nu de lente zijn intrede heeft gedaan.
Of je nu een beginnend of fanatiek hobby fotograaf bent. Je met een mobiel fotografeert of met een camera. Deze wandeling is voor iedereen geschikt om aan deel te nemen.

Wellicht zijn er voor jou redenen genoeg om mee te gaan. Wl jij onder begeleiding een nieuw natuurgebied verkennen? Of wil jij in contact komen met andere fotografen? Het kan allemaal tijdens deze wandeling.

De Lente Wandeling is geen workshop, maar een wandeltocht waarbij elke fotograaf ontspannen en gezellig kan fotograferen. Toch kun je met al je fotografische vragen bij Ruud Engels terecht. Maar ook leer je andere fotografen kennen waarmee je ervaringen en kennis kunt delen. De Kampina biedt talloze fotografische opties om mooie foto's te maken. Zo kunnen we samen in een ontspannen en gezellige sfeer genieten van de mooie momenten die de natuur ons biedt.


De Kampina

Het natuurgebied is een uitgestrekt gebied waar je diverse vennen tegenkomt. De meeste vennen vinden hun oorsprong in de ijstijd. Door de Poolwind zijn er heuvels ontstaan waartussen het water is blijven staan.
Ook zijn er vennen ontstaan door het steken van turg, de brandstof waarmee vroeger huizen werden verwarmd.

Al deze vennen en heuvels worden afgewisseld met natte heide, beemden, loof- en dennenbossen. Hierdoor is een gevarieerd leefgebied ontstaan voor dieren, planten en paddenstoelen. Naast de koeien en paarden, kunnen we er ook reeën, vogels en vele vlindersoorten tegenkomen.

Heb jij er al zin in gekregen?

Dat is mooi! Je bent van harte welkom on je in te schrijven en deel te nemen aan de Lente Wandeling.

Wat heb je nodig?
  • Camera
  • Statief (optie)
  • Lege geheugenkaart
  • Volle batterijen
  • Een paar goede wandelschoenen
  • Frisse gezelligheid
Wanneer en hoe laat?
  • Zondag 7 april 2024
  • Tijd: 06:30 - 09:00 uur
Afsluiting

Na de Lente Wandeling is er gelegenheid om gezamenlijk af te sluiten met een bakje koffie/thee. Dit biedt een ontspannen sfeer om na te praten, ervaringen te delen en elkaar beter te leren kennen.

Kosten

Voor slechts €15,00 per persoon neem jij deel aan de Lente Wandeling op de Kampina.

Inschrijving

Als je geïnteresseerd bent en mee wil tdoen, kun je je inschrijven om de del te nemen aan deze Lente Wandeling.
Het belooft een prachtige ochtend te worden, vol fotografie, natuur en gezelligheid. Veel plezier tijdens de wandeling!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
E-mail
Wilt u de nieuwsbrief van Ruud Engels | Photography ontvangen?
Reacties zijn gesloten.