FIJNE FEESTDAGEN

Inmiddels loopt 2023 ten einde en staan de feestdagen weer voor de deur. Ik wil dan ook iedereen Fijne Feestdagen en een Gezond 2024 toewensen.
Ik kan terug kijken op een mooi jaar op gebied van fotografie.

Hoogtepuntjes

In 2023 heb ik een paar kleine hoogtepuntjes gehad op fotografie gebied. In februari begon dat met het kunnen fotograferen van Noorderlicht in Nederland. Voor Nederlandse begrippen een uniek natuurverschijnsel. Maar het mooiste is, in 2024 bestaat de kans dat dit nog een paar keer kan gaan gebeuren!

Daarnaast heb ik voor het eerst de Dolomieten in Italiƫ mogen bezoeken samen met mijn vrouw. We hebben hier een ontzettend mooie herinnering aan over gehouden.

Maar ook de eerste ijsvogel en buizerds kunnen fotograferen mag ik zeker niet vergeten. Of wat denk je van vechtende edelherten tijdens de bronsttijd?

Sinds enkele weken staan de eerste workshops sterrensporen fotografie en cursussen op mijn website. Ook de eerste lezing over sterrensporen fotografie is geboekt bij Fotogroep Oirschot.

Ook met mijn nieuwe logo heb ik mijn website een klein nieuw gezicht gegeven. Hiermee kan ik de komende jaren weer vooruit.

En dan 2024

Ook voor 2024 staan er nog enkele nieuwe zaken op de planning. Zo zullen er nog workshops Lightpainting gaan volgen. Maar vergeet ook zeker niet dat er een cursus Photoshop gaat volgen.

Daarnaast staat de volgende trip richting de Dolomieten weer in de steiger voor in het najaar.
En natuurlijk ga ik zelf natuurlijk ook weer op pad om mooie foto’s te maken.

In 2024 staat er dus genoeg te gebeuren waar ik erg veel zin in heb. Maar voordat het zover is gaan we eerst lekker genieten van de Kerst en Oud op Nieuw.
Nogmaals wil ik iedereen Fijne Feestdagen toewensen. Geniet er van en vergeet zeker niet om een foto te maken tijdens deze dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *